Projelerimiz

My "FIRST" Future Projemiz

Rookie senemizde FIRST ve STEAM ruhunu yaymak amacıyla My ”FIRST” Future adında bir proje geliştirdik. Bu proje kapsamında birçok okulu ziyaret ettik ve çeşitli etkinlikler düzenledik. Ardunio eğitimleri verdik ve eğitimlerimizi sadece sözlü anlatımla sınırlamadık. Minik dostlarımızla birlikte Ardunio ile LED yakma üzerine interaktif çalıştık. Ardunio eğitimi dışında FIRST’ten, STEAM’den de bahsetmeyi unutmadık elbette. Çocukların teknolojiye olan ilgilerine hayranlık duymamak elde değildi. Hem keyif aldık, hem öğrendik. Projemiz sayesinde 900+ ortaokul öğrencisine ulaştık. Ulaştığımız öğrencilerin %93’ü düzenleyeceğimiz ve düzenlenecek olan FIRST ve STEAM etkinliklerine katılmakta istekli.

'Fraternité Entre Les Rookies'(Rookie'ler Arası Kardeşlik) Projemiz

Bu projeyi yaparkenki amacımız, hem bu sene bizim gibi ilk senesi olan Rookie Takımlarla tanışmak hem de onlarla bilgi alışverişinde bulunup şu ana kadar neler yaptığımızı konuşmaktı.

Tech Talk Projemiz

Tech Talk projemizde hem Charged Up hem de Women In STEM teması üzerinde durduk. STEM alanında kadın-erkek dağılımının neden coğrafyaya göre değişiklik gösterdiği hakkında, Yenilenebilir Enerji ve Tasarruf konusunda röportajlar ve podcastler yaptık. Okulumuz ve çevresinde büyük ses getirdik.

Bizi takip edin